Felicita Vos te gast in Panorama Literama

Felicita Vos
Felicita Vos

Donderdag 23 maart schuift bij presentator John Brosens auteur Felicita Vos aan achter de microfoon.  Als dochter van een Roma-vader en een Nederlandse moeder werd de succesvolle schrijfster al op jonge leeftijd geconfronteerd met de grote verschillen tussen mensen en culturen; een gegeven dat haar in haar werk voortdurend een bron van inspiratie blijkt te zijn. Voor haar boeken gaat ze veel op reis, spreekt ze met mensen uit alle lagen van de bevolking en spendeert ze veel tijd aan research. Dat voert haar naar een grote variëteit aan plaatsen. Maatschappelijke ontwikkelingen boeien haar, net als de soms unieke manier waarop mensen in het tumult van onze samenleving proberen te overleven. Recente titels als ‘Tussen zwarte vlinders’ en ‘Blauwe haren, zwarte ogen’ getuigen daarvan. Die grote maatschappelijke betrokkenheid deelt Felicita met de presentator en dat biedt garanties voor weer een boeiend gesprek in Panorama Literama.

John Brosens ontvangt in Panorama Literama maandelijks een keur aan mensen uit de wereld van boeken, theater en bioscoop. Het programma is elke vierde donderdag te beluisteren van 20:00 tot 21:00 uur in de programmareeks ExxactLive!

Exxact Barendrecht hoor je overal in de regio. In Zuid-Holland Zuid via de kabel en ook via het internet kun je alle uitzendingen beluisteren via

http://www.exxact.nl/live/live.html

Wie een Ziggo-abonnement heeft kan Panorama Literama direct volgen via kanaal 49. KPN biedt dezelfde beelden via kanaal 1327.