Feyenoordkenner Rob Vente in Panorama Literama

In Panorama Literama, het live boekenprogramma van Exxact Barendrecht, ontvangt presentator John Brosens op donderdag 27 april oud-journalist, auteur en Feyenoordkenner Rob Vente. Rob Vente (foto) schreef voor de Haagsche Courant, Het Vrije Volk en het Rotterdams Nieuwsblad. In de regio Rijnmond is hij nu vooral bekend door een reeks spannende boeken die in en om De Kuip spelen. Voorbeelden daarvan zijn ‘Moord in Feyenoordshirt’, ‘Maffia aan de Maas’ en ‘Horror in De Kuip’, steeds met de ambitieuze rechercheur Fred Groen in de hoofdrol. Meest recente titel – nummer negen – is ‘Moord op Erasmus’.
De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van boeken, verhalen, schrijven en lezen. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken. Er is altijd een draaiboek, maar gewoonlijk draait Panorama Literama op een zinnig, aangenaam en informatief gesprek.

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren in de programmareeks ExxactLive! De uitzendingen van Exxact Barendrecht hoor je overal in de regio. In Zuid-Holland Zuid  via 106.4FM in de ether – of via de UPC kabel  op105.9FM.  Via het internet kun je alle uitzendingen beluisteren via http://www.exxactfm.nl