Film ‘terug naar Nazareth’ via kerken en ExxactTV te bekijken

Jan van der Meer als Zacharias (Foto: Arnold Sluijs)
Jan van der Meer als Zacharias (Foto: Arnold Sluijs)

Afgelopen maand heeft stichting Hart voor Barendrecht op verschillende locaties in Barendrecht filmopnames gemaakt voor de verfilming van het kerstverhaal getiteld ‘Terug naar Nazareth’. De film waarin shots van taferelen uit het kerstverhaal zijn verwerkt, is het virtuele alternatief voor de bekende kerstwandeling ‘Bethlehem in Barendrecht’. De première is 19 december 2020 om 19:00 uur via de uitzendkanalen van de deelnemende kerken en het YouTube kanaal ‘Kerstwandeling Barendrecht’. Meekijken is gratis en de film blijft daarna via YouTube beschikbaar.

Tot aan de première is een trailer van de film op het YouTube kanaal ‘kerstwandeling Barendrecht’ te bekijken. De kerstboodschap wordt ondermeer door Kinderkoor ZieZo en twee zangeressen onder begeleiding van dwarsfluit en gitaar, opgeluisterd. De organisatie heeft hard gewerkt. In het hele script dat is herschreven doen meerdere nieuwe rollen hun entree. Zij hebben niet eerder hun opwachting in de taferelen van de kerstwandeling gemaakt.

Zes kerken in Barendrecht en ExxactTV (Ziggo digitale televisie kanaal 36 en/of 329) zenden de film via hun kanalen uit. Op de website www.hartvoorbarendrecht.nl is vermeld welke kerken deelnemen. Vanwege de aanscherpte richtlijnen gaat de eerder geboden mogelijkheid om de première ‘live’ in de kerken bij te wonen, niet door. Voor vragen of informatie kunt u een bericht sturen naar info@hartvoorbarendrecht.nl.

De organisatie wenst u en jou veel kijkplezier en een gezegend Kerstfeest.