Flinke subsidie voor energiebesparing voor Barendrechters

Sinds september 2016 kunt u een flinke subsidie van de Rijksoverheid krijgen voor energiebesparing in uw woning. Denk aan maatregelen als isolatie van uw dak, gevel, vloer/bodem, spouwmuur of HR++ glas. U kunt bijvoorbeeld tot wel 34% korting krijgen op gevelisolatie, waarmee de investering in twee jaar is terugverdiend. Op zaterdag 8 april kunt u zich in de WoonWijzerWinkel laten adviseren over woningisolatie.
De subsidie voor woningisolatie is een mooie aanleiding om te starten met het isoleren van uw woning. Veel woningen met een bouwjaar van 1974 of eerder hebben geen of beperkte isolatie. Naast een lagere energierekening levert isolatie een beter wooncomfort op, draagt het bij aan de waarde van uw woning en draagt u bij aan minder belasting van onze leefomgeving en milieu.

Advies
Om bewoners te helpen een objectief advies te krijgen heeft de gemeente sinds 2015 het regionale energieloket de WoonWijzerWinkel laten inrichten. Daar kunt u deskundig advies krijgen en op dit moment kunnen bezoekers gebruik maken van een gratis woninginspectie en maatwerkofferte ter waarde van € 49,-. U kunt wel dertig isolatie-oplossingen bekijken onder één dak en eventueel gebruik maken van gezamenlijke inkoopacties.

Actie
Laat u daarom nú adviseren over woningisolatie zodat u gebruik kunt maken van deze subsidies. De verwachting is dat ze tot mei beschikbaar zijn. Kom zaterdag 8 april tussen 9.00 en 15.00 uur naar de isolatiedag in de WoonWijzerWinkel (Directiekade 2, Rotterdam). Geef u op via www. woonwijzerwinkel.nl/initiatief/isolatiedagen
Deelname is gratis.