Gebouw Het Kruispunt is open!

Het Kruispunt

Donderdagmiddag heeft het kabinet aanvullende maatregelen afgekondigd met betrekking tot het corona-virus. Deze maatregelen treffen ook de activiteiten binnen het gebouw Het Kruispunt die we hieronder voor je op een rij hebben gezet:

Theater Het Kruispunt:
Op basis hiervan hebben wij het besluit genomen om alle voorstellingen met meer dan 100 bezoekers tot en met dinsdag 31 maart te annuleren. Gasten met kaarten zijn inmiddels geïnformeerd.

De actuele informatie is altijd te vinden op www.theaterhetkruispunt.nl

Bibliotheek Aanzet:
De bibliotheek is geopend, maar alle activiteiten zoals voorlezen en rondom 75 jaar vrijheid zijn tot en met 31 maart geannuleerd. Boeken kan je online verlengen mocht je deze niet in kunnen leveren door ziekte. Mocht dat niet kunnen dan wordt er tot en met 31 maart geen boete gerekend. Openstaande boetes blijven wel staan.

Meer informatie op www.debibliotheekaanzet.nl

Spruit Eten en Drinken:
De horeca is binnen Het Kruispunt gewoon geopend met extra aandacht op de hygiëne. Zo staan bijvoorbeeld de tafels iets verder uit elkaar. De gastvrije service gaat onverminderd door!

Meer informatie op www.spruitbarendrecht.nl

Exxact Barendrecht
Door alle annuleringen in wedstrijden komt voorlopig het sportprogramma ‘Sportcomplexx’ te vervallen. Op het TV kanaal is de actuele informatie van Rijksoverheid te lezen met de bijbehorende instructies. Vrijdagmiddag (13-03-2020) is er tussen 15.00 en 16.00 uur een extra uitzending. Dit betreft een doorgifte van Radio Rijnmond waar burgemeester Aboutaleb van Rotterdam te gast zal zijn.

Meer informatie op www.exxact.nl

Algemeen
Heb je klachten van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan adviseren wij je volgens de richtlijnen van het RIVM om thuis te blijven en niet naar Het Kruispunt te komen. Heb je geen klachten? Wees dan extra alert op het navolgen van de persoonlijke hygiëne:

  • Was regelmatig je handen en geef elkaar geen hand
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten

Hou er wel rekening mee dat wanneer het druk is, wij ook de deuren tijdelijk kunnen sluiten.

Bovenstaande informatie is voor het laatst geüpdatet om 13-03-2020 13:38 uur