Wethouder Arnoud Proos (economie) en evaluatie Het Kruispunt in Gemeenteloket

Wethouder Arnoud Proos en Het Kruispunt

Wethouder Arnoud Proos vertelt in Exxact radioprogramma Gemeenteloket van donderdag 1 november over zijn kennismaking met de Barendrechtse ondernemers en het bezoek van de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra aan Barendrecht.

Arnoud Proos en Het Kruispunt

De zes wethouders van Barendrecht presenteerden zich kort geleden aan de grootste ondernemersvereniging van Barendrecht, VBO Fresh World. Wethouder Arnoud Proos (economie) kijkt in de uitzending van Gemeenteloket terug op deze kennismaking. Ook vertelt hij over het bezoek van de Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra aan Barendrecht als economisch voorbeeld. Het bezoek van dinsdag 30 oktober was omstreden.

In de uitzending van 1 november komt ook het overige lokale politieke nieuws aan de orde, waaronder het recent verschenen evaluatierapport over Het Kruispunt. Het rapport verscheen later dan afgesproken, omdat het eerder geen antwoord gaf op de onderzoeksvragen.

Beluister hier de volledige uitzending van donderdag 1 november:

In deze uitzending (alfabetische volgorde):
Gasten: Winnie Hofland, Arnoud Proos, Dirk Vermaat, Matthijs van der Welle
Radiofragmenten: –
Redactie: Hans van Hengel, Florian Pronk, Arend Wesdijk


Gemeenteloket

Gemeenteloket is het politieke actualiteitenprogramma van Exxact Barendrecht. Het programma is elke donderdagavond vanaf 19.00 uur live te beluisteren op 106.4 FM. Meer informatie en eerdere uitzendingen op exxact.nl/gemeenteloket.