Els Schaap en Dik Buitenhuis in Gemeenteloket

Dik Buitenhuis en Els Schaap
Dik Buitenhuis en Els Schaap-Holsheimer zijn donderdag 8 november te gast in Exxact radioprogramma Gemeenteloket. Dik Buitenhuis nam woensdag 31 oktober afscheid van WMO-raad Barendrecht.
Dik Buitenhuis en Els Schaap-Holsheimer

Els licht haar rapport ’toegankelijkheid voor mindervaliden en ouderen’ toe. Het EVB-raadslid overhandigde het rapport op 30 oktober aan burgemeester Van Belzen. Het is gebaseerd op een rondgang langs diverse publieke plaatsen in Barendrecht, samen met een groep ervaringsdeskundigen. In het rapport wordt bij elk geconstateerd knelpunt een aanbeveling aan het college van B en W gedaan.

Woensdag 31 oktober nam de WMO-raad afscheid van Dik Buitenhuis. Tijdens zijn toespraak benadrukte Buitenhuis het belang van de raad als onafhankelijk adviesorgaan van het college van B en W. De Wmo-raad bestaat uit betrokken inwoners van Barendrecht. Gevraagd en ongevraagd geven zij adviezen aan het college. Deze worden door de gemeenteraad meegewogen in de besluitvorming. Dik Buitenhuis is samen met huidig Wmo-raadslid Ineke Lodder te gast en blikt terug én vooruit.
Beluister hier de volledige uitzending van Gemeenteloket van 8 november 2018:
In deze uitzending (alfabetische volgorde):
Gasten: Dik Buitenhuis, Ineke Lodder, Els Schaap-Holsheimer
Radio-fragmenten: –
Redactie: Hans van Hengel, Arend Wesdijk

Gemeenteloket

Gemeenteloket is het politieke actualiteitenprogramma van Exxact Barendrecht. Het programma is elke donderdagavond vanaf 19.00 uur live te beluisteren op 106.4 FM. Meer informatie en eerdere uitzendingen op exxact.nl/gemeenteloket.