Lennart van der Linden en Anita van Ewijk (EVB) in Gemeenteloket

Anita van Ewijk en Lennart van der Linden
Anita van Ewijk en Lennart van der Linden

Op donderdag 12 juli zijn vanaf 19u00 fractievoorzitter Lennart van der Linden (EVB) en oud-raadslid Anita van Ewijk (EVB) te gast in Exxact radioprogramma Gemeenteloket.

Lennart van der Linden (EVB) was tot voor kort wethouder van Barendrecht. Sinds het aantreden van de nieuwe coalitie op 14 juni jongstleden is hij verhuisd van de wethouderstoel naar de oppositie. Hoe kijkt hij terug op de eerste raadsvergaderingen in zijn nieuwe rol en die van zijn partij EVB? Hoe ervaart hij de nieuwe politieke situatie? Welke koers gaan hij en zijn partij de komende periode varen?

Anita van Ewijk was van 2014 tot 2018 raadslid namens EVB en was onder meer lid van de commissie samenleving. Hoe kijkt zij terug op haar afgelopen raadsperiode en wat geeft zij de nieuwe raad mee?

Gemeenteloket is het wekelijkse radioprogramma over politiek en gemeentelijke actualiteiten in Barendrecht. Het programma is elke donderdagavond vanaf 19u00 live te beluisteren op 106.4 FM (ether) en 105.9 FM (kabel) en via de app en website van Exxact Barendrecht. Of beluister eerdere uitzendingen van Gemeenteloket.

Luister hier de uitzending van 18 juli terug: