Gevoel voor Muziek eert in 2019 overleden artiesten

Foto: Mirjam van Raamsdonk
Foto: Mirjam van Raamsdonk

Het is inmiddels een traditie geworden, in de laatste uitzending van het jaar van Gevoel voor Muziek kijken de makers René Toonen en Ad Verbeek terug op het afgelopen jaar.

Zij die regelmatig het programma beluisteren, het worden er wekelijks meer, kennen de rubriek: “Gevoel voor Muziek staat deze week stil bij…” hierin is een korte biografie en aansluitend muziek te horen van een onlangs overleden artiest. In de uitzending van 29 december kijken we van welke grote namen we in 2019 afscheid moesten nemen. Weet u het nog? Carol Channing, Michel Legrand, Doris Day, André Previn, Martine Bijl, João Gilberto. Jessey Norman…het zijn zomaar een paar namen welke voorbij komen. In twee uur tijd nemen we het lijstje met u door en kunt u nogmaals genieten van de muziek van deze grootheden.

Deze bijzondere uitzending van Gevoel voor Muziek hoort u op zondag 29 december a.s. van 10:00 tot 12:00 uur bij Exxact Barendrecht.

Spotify
Wilt u de playlists van andere afleveringen beluisteren? Dat kan! Klik snel op deze link en beluister Gevoel voor Muziek op Spotify.