Gevoel voor Muziek in kerstsfeer

Presentator René Toonen
Presentator René Toonen

Het populaire zondagmorgen radioprogramma “Gevoel voor Muziek” zal zich vanaf zondag 9 december in kerstsferen begeven. Meer dan de helft van de gekozen muziek heeft vanaf die zondag iets met Kerstmis of deze tijd van het jaar te maken.

En dan niet de gebruikelijke muziek die u overal hoort, programmamakers Ad Verbeek en René Toonen zoeken juist naar uitvoeringen en artiesten die maar zelden op de bekende stations te horen zijn. Geen Wham of Queen maar muziek van Mel Tormé, Doris Day, Rita Reys, The Everly Brothers, Carpenters, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, June Christy om maar een paar namen te noemen. Ook de grote orkesten van o.a. Lionel Hampton, Tom Dorsey en Oscar Peterson kunt u verwachten. Kerstsfeer dus bij Gevoel voor Muziek op zondag 9 en zondag 16 december.

De officiële Kerstuitzending met uitsluitend kerstmuziek is te beluisteren op zondag 23 december. Op de website van Exxact Barendrecht wordt wekelijks de playlist gepubliceerd en is een link te vinden om via Spotify terug te luisteren. Kerstmis met Gevoel voor Muziek, zondag van 10:00 tot 12:00 uur bij Exxact Barendrecht.

 


Gevoel voor Muziek
Gevoel voor Muziek is iedere zondagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht. De easy listening, jazz, crooners, luisterliedjes en nog veel meer mooie klanken worden bij u gebracht door René Toonen en Ad Verbeek