Gezocht: Chauffeurs voor ANWB AutoMaatje Barendrecht

Kijkopwelzijn

ANWB AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. De chauffeur krijgt hiervoor een kleine onkostenvergoeding van € 0,35 cent per kilometer. AutoMaatje kan worden gebruikt voor een bezoek aan een ziekenhuis of dokter, maar ook om naar de kapper te gaan of om deel te nemen aan activiteiten binnen en buiten Barendrecht.

KijkopWelzijn zoekt extra chauffeurs voor AutoMaatje

WAT ZOEKEN WE?

Inwoners van Barendrecht die het leuk vinden om andere inwoners van A naar B te vervoeren.

Chauffeurs vervoeren inwoners in hun eigen auto en de chauffeurs geven zelf hun beschikbaarheid op. Rijdt u graag meerdere dagen per week of heeft u één vaste beschikbare dag per week? Rijdt u graag meerdere ritten per week of zegt u: maximaal twee per week? Dit is allemaal mogelijk en gaat in overleg.

Bij maatjes staat menselijkheid en gelijkwaardigheid centraal. Ben je sociaal, heb je een luisterend oor en ben je in het bezit van een geldig rijbewijs en een auto, dan nodigen we je uit om te reageren zodat we met elkaar kennis kunnen maken!

Voor meer informatie of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Marlies Burger op nummer 06-17123209 of mail naar m.burger@kijkopwelzijn.nl

Kijkopwelzijn