Halve Marathon Barendrecht stopt na 3 succesvolle edities

Halve Marathon Barendrecht stopt na 3 succesvolle edities
Halve Marathon Barendrecht stopt na 3 succesvolle edities

Nee, het is helaas geen slechte 1 april grap. Vandaag maken we met pijn in ons hart bekend dat we na 3 prachtige edities dit jaar geen vervolg kunnen geven aan de Halve Marathon Barendrecht …
Aan waardering en belangstelling geen gebrek. De reacties en de foto’s na afloop spraken vaak boekdelen. En we zijn ook hartstikke trots op wat we samen met een groot aantal partners en vrijwilligers tijdens de afgelopen 3 jaar hebben neergezet.

Maar om dat niveau te halen, en ieder jaar weer nieuwe uitdagingen met creativiteit en aanstekelijk enthousiasme te lijf te gaan, dat vergt tijd. Veel tijd. Op dat punt is er bij ons als initiatiefnemers in de afgelopen jaren veel veranderd. En vanaf het allereerste begin hebben we gesteld dat als we het doen, dan doen we het goed, of anders niet. Diverse alternatieven die we dit jaar hebben overwogen deden enkel afbreuk aan de originele opzet en/of gedachtengang, dus vandaar het uiteindelijke besluit om na drie zeer succesvolle edities te stoppen op een hoogtepunt, ook al hadden we graag van die halve nog een keer 42.195 meter willen maken.

Langs deze weg willen wij alle sponsoren, partners, gemeente, vrijwilligers en deelnemers hartelijk bedanken voor jullie bijdrage, inzet e/o deelname. We hebben er met z’n allen een fantastisch hardloopfeestje van gemaakt! Het was dan ook een waar genoegen om dit evenement te organiseren en vanuit het niets op de kaart te zetten. Daar zijn en blijven we retetrots op!
Team Halve Marathon Barendrecht

——-

Exxact Barendrecht, Mediapartner van de Halve Marathon Barendrecht
Exxact Barendrecht is van start tot finish trotse mediapartner geweest van deze 3 succesvolle edities. Wij bedanken de organisatie voor hun vertrouwen, samenwerking, professionaliteit en gastvrijheid tijdens de evenementen die Barendrecht letterlijk in beweging bracht.