Harmonievereniging Barendrecht wenst iedereen een muzikaal 2021

Harmonievereniging Barendrecht wenst iedereen een muzikaal 2021

Harmonievereniging Barendrecht  heeft net als iedereen een zwaar jaar achter de rug en ziet vol hoop het nieuwe jaar tegemoet en wil dat met zoveel mogelijk mensen delen. Zij wenst daarom iedereen een muzikale toekomst bij de enige muziekvereniging die Barendrecht rijk is.

Harmonievereniging Barendrecht wenst iedereen een muzikaal 2021

Zij zijn zich er echter wel van bewust dat als er na de huidige lockdown weer gemusiceerd mag worden het nog wel met een beperkt aantal mensen tegelijk toegestaan is. Uiteraard houden ze daar ook rekening  mee en zijn voor en door de huidige leden oplossingen gevonden in het spelen met ensembles en kleine orkesten.

Zodra de scholen na deze lockdown weer zijn gestart is het voor de jeugd vanaf 4 jaar ook weer mogelijk om lessen te volgen en deel te nemen aan de bestaande of nieuw te vormen groepjes en vanaf 8 jaar met enige beheersing van het instrument ook aan de orkesten.  Er zijn ook mogelijkheden voor Algemene Muzikale Vorming (AMV) of blokfluit.  Ook zijn er lessen mogelijk op alle blaas- en slagwerkinstrumenten van een harmoniebezetting: Koper ( trompet, hoorn, trombone, euphonium en bas).  Hout ( dwarsfluit, klarinet, hobo, fagot en saxofoon) en uiteraard alle slagwerk.

Indien de RIVM het toestaat zijn er ook weer mogelijkheden voor ( beginnende) volwassenen om individueel lessen te volgen op bovenstaande instrumenten.

Leden krijgen een gratis instrument in bruikleen om ook thuis mee te oefenen.

 

Ook al is het nu nog niet voor iedereen direct mogelijk om te starten, opgeven voor een gratis proefles kan in ieder geval. Zodra er een mogelijkheid is om deze te ontvangen  krijgt je bericht.

Weet je nog niet welk instrument je wilt gaan bespelen dan is het ook mogelijk om op een veilige manier een aantal instrumenten uit te proberen.  Onze docenten nemen alle veiligheidsnormen in acht om dit mogelijk te maken.

 

Informatie over de vereniging / lessen en aanmelding: secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel of app met  Maria Prooi 06-42412638.  kijk  voor informatie over de vereniging op www.harmoniebarendrecht.nl