‘Het mooiste meisje van de klas’ in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Reshma Roopram over TV uitzending het mooiste meisje van de klas.
Wethouder Reshma Roopram is komend voorjaar de hoofdpersoon in het TV programma “Het mooiste meisje van de klas”. In het programma gaat Reshma terug naar de wijk en school waar ze is opgegroeid. Opvallend detail in de uitzending is dat ze op school werd gepest. Alle reden voor Jos om haar uit te nodigen om met haar te praten over de opnames en inhoud van het programma. Uiteraard wordt ook haar favoriete muziek gedraaid.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: kennismaking met DJ Tonyrazz en zijn muziek
In dit uur ontvangt Jos Barendrechter Anthony Razzonerova. Anthony is 17 jaar oud en zit nog op school. Tegelijkertijd maakt hij muziek. 2 jaar geleden is hij onder de naam Tonyrazz serieus begonnen met het produceren van muziek. Hij hoopt daarmee een carrière op te bouwen. Inmiddels heeft hij al een aantal nummers uitgebracht. Zijn laatste nummer Reckless is inmiddels ook te beluisteren op Spotify en uiteraard in deze uitzending ook te horen. Verder speelt hij ook nog basgitaar en piano. Kortom een nadere kennismaking met een muzikaal talent.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.