Hospice de Reiziger en het sportcafé in Podium Vis

Presentator Jos Vis (2017)
Presentator Jos Vis (2017)

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur:

SPORTCAFÉ -het enige café waar aandacht wordt geschonken-met SAVOSA
Bij de Barendrechtse handbalvereniging SAVOSA is de afgelopen maanden op sportief gebied veel gebeurd. Daarom heeft Jos voorzitter Denny Terlouw uitgenodigd om een en ander te komen toelichten. Bovendien is dit gelijk een kennismaking met Denny, want hij nam vorig jaar de voorzittershamer over van Marius Been. Overigens ook Richard van Wolferen schuift aan. Hij komt alles vertellen over het Beach-handbaltoernooi van SAVOSA. Dit evenement wordt weer gehouden van 28 tot 30 juni. Daarnaast worden ook het actuele sportnieus met hen doorgenomen.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Doorgelicht met Hospice de Reiziger
Jos richt in dit uur de schijnwerper op Hospice de Reiziger. Deze stichting biedt een warme huiselijke plek aan mensen die behoefte aan palliatief terminale zorg, ongeacht geloof, leeftijd of inkomen. Zij doen dit in een monumentale boerderij aan de Voordijk. Vele vrijwilligers zorgen ervoor dat het de gasten en hun naasten aan niets ontbreekt. De wensen en de behoeften van de gasten staan centraal. Kortgeleden zijn er bestuurswisselingen geweest. Voor Jos alle reden om het huidige bestuur naar de studio te halen en aan u voor te stellen.

De techniek van Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill.

 


De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)