Hospice de Reiziger in Podium Vis

Presentator Jos Vis
Hospice de Reiziger

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 22.00 uur: Doorgelicht met vrijwilligers van Hospice de Reiziger
De Stichting stelt zich ten doel het in stand houden en exploiteren van een hospice, ten behoeve van de palliatieve zorg binnen de regio Midden IJsselmonde (Albrandswaard, Barendrecht, Heerjansdam, Ridderkerk, Rotterdam-Zuid). Zij faciliteert en organiseert hulp (ondersteuning en palliatieve zorg) aan mensen in de terminale fase van hun bestaan. De mogelijkheid wordt geboden om in een bijna thuis situatie verzorgd en begeleid te worden om deze laatste levensfase door te brengen. Dit alles is voor mensen in de laatste fase van hun leven (terminale fase) – met een levensverwachting van drie (3) maanden – bij wie genezing niet meer mogelijk is. Bij die zorg zijn vrijwilligers onmisbaar. Dankzij hen “draait” de Hospice. Zij doen dit met veel toewijding. Ze zijn er voor de gasten en hun naasten.

Voor Jos alle reden om naast de voorzitter een aantal vrijwilligers van Hospice de Reiziger uit te nodigen. En met hen te praten over hun vrijwilligerswerk en het waarom van hun bijdrage. Daarnaast is er voldoende ruimte voor hun muziekkeuze en de komende SantaRun van 21 december 2019.

De techniek van het programma Podium Vis is deze keer in handen van Hans van Hengel

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.