Iglaas Adnaan en Manfred Dekkers in Sportcafé

Sportcafé
sportcafe

Vanavond ontvangt Jos Vis in Sportcafé – het enige café waar aandacht wordt geschonken- Manfred Dekkers.

Manfred is sinds vorig jaar bestuurslid technische zaken bij vv Smitshoek. Hij heeft de technische zaken bij de vv Smitshoek eerder gedaan. Na een korte uitstap naar de Hockey Club Barendrecht, is hij weer terug op Smitshoek. Ondanks dat er op dit moment niet gevoetbald wordt heeft hij het toch druk. Er moet volgend jaar weer een goede selectie staan. Manfred komt vertellen hoever hij daarmee is en of hij denkt dat er dit seizoen nog wordt gevoetbald. Verder in deze uitzending Iglaas Adnaan (kinderburgemeester) aan de telefoon met een pleidooi voor het meer toegankelijk maken van speelplekken in Barendrecht.

In dit programma praat Jos met de gasten over datgene wat ze in de regio op het gebied van sport doen en betekenen. Uiteraard worden ook algemene sportonderwerpen besproken.

De techniek is in handen van Hans van Hengel.

18 februari is Victor Steijger, bestuurslid technische zaken jeugd- en seniorenvoetbal van vv Heerjansdam te gast.

 


De “live” uitzendingen van Sportcafé zijn iedere donderdag tussen 19.00 en 20.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, Tuneln, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de live stream op live.exxact.nl