Interview: Esther Hart treedt op in Theater het Kruispunt

Esther Hart (Foto: Estherhart.nl)
Esther Hart (Foto: Estherhart.nl)

Esther Hart. Ze heeft al een rijke carrière opgebouwd, waaronder het winnen van het Nationaal Songfestival en ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival van 2003.

Zaterdag 15 december staat ze met ‘The Legends’ in Theater het Kruispunt met de show What A Wonderful Christmas. Hoe het nu met haar gaat, wat ze doet en hoe de show zaterdag eruit komt te zien vertelt ze aan Sander in een telefonisch interview in de Middagshow die hieronder is terug te luisteren:

 

Er worden twee vrijkaarten weggegeven voor de voorstelling. Als je kans wilt maken, mail dan naar redactie@exxact.nl en wie weet win jij die twee gratis kaarten! Donderdagmiddag iets voor 14.00 uur zal Sander de winnaar bekend maken in de Middagshow.

 


De Middagshow

De Middagshow is een vrolijk en energiek programma die jou de werkdag door helpt. Presentator Sander Breukhoven probeert jouw dag wat extra vrolijkheid te geven door het draaien van lekkere hits op de radio, maar ook items als de dagelijkse nieuwsfeiten, de top 3 van de dag, de plaat die niet in de playlist staat en nog veel meer!

De show is iedere werkdag live te beluisteren van 12:00 tot 14:00 uur op Exxact Barendrecht.