Interview: Politie Barendrecht over de jaarwisseling en geweld tegen hulpverleners

V.l.n.r.: Jack Demmers, Sander Breukhoven, Noureddine Agarouj
V.l.n.r.: Jack Demmers, Sander Breukhoven, Noureddine Agarouj

De wijkagenten van Barendrecht Jack Demmers en Noureddine Agarouj waren op bezoek bij Sander Breukhoven in de Middagshow voor een interview over de jaarwisseling en het geweld tegen hulpverleners.

Het stond in vele mediaberichten: ‘Geweld tegen hulpverleners tijdens de jaarwisseling’, ‘Geweld tegen hulpverleners neemt toe’ etc. Het was de voornamelijke aanleiding om de Politie van Barendrecht uit te nodigen voor een interview over dit onderwerp. Hoe is de jaarwisseling verlopen in Barendrecht, en is er ook geweld gepleegd tegen de hulpverleners in deze regio?

Ook kwam het vuurwerkgebruik ter sprake. De Politie is erg oplettend als het gaat om het verkopen en het gebruiken van illegaal vuurwerk, of het gebruik van vuurwerk buiten de afsteektijden. Ook dit jaar zijn er boetes gegeven voor het gebruik van vuurwerk (buiten de afsteektijden) en zijn er zelfs aanhoudingen verricht. Hoe dat allemaal zit wordt uitgelegd in het onderstaande interview met Jack en Noureddine van de Barendrechtse Politie.

Deel 1:

Deel 2:

 


De Middagshow

De Middagshow is een vrolijk en energiek programma die jou de werkdag door helpt. Presentator Sander Breukhoven probeert jouw dag wat extra vrolijkheid te geven door het draaien van lekkere hits op de radio, maar ook items als de dagelijkse nieuwsfeiten, de top 3 van de dag, de plaat die niet in de playlist staat en nog veel meer!

De show is iedere werkdag live te beluisteren van 12:00 tot 14:00 uur op Exxact Barendrecht.