John Brosens ontvangt Arco van der Lee bij Panorama Literama

Barendrechts dagblad

BARENDRECHT - In Panorama Literama, het boekenprogramma van Exxact Barendrecht, ontvangt presentator John Brosens op donderdag 22 december tussen 20:00 en 21:00 Arco van der Lee, wellicht de bekendste verslaggever van Barendrecht en omstreken.

Voor regiokrant Het Zuiden verzorgt hij reportages en interviews, meestal voorzien van passende foto’s. Regelmatig schuift hij aan achter de microfoon bij RTV Rijnmond, om daar met verve te verhalen over gebeurtenissen uit het Barendrechts verleden. Daarnaast levert hij ook teksten aan voor de educatieve pagina’s op de website van de Historische Vereniging Barendrecht.

De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van boeken, verhalen, schrijven en lezen. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken.

Zij brengen steevast drie muzieknummers mee te die op de een of andere manier relevant zijn (geweest) voor hun werk. Er is altijd een draaiboek, maar gewoonlijk draait de uitzending uit op een aangenaam, openhartig en verhelderend gesprek.

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren in de programmareeks ExxactLive! Voor meer informatie (ook over eerdere gasten) ga je naar http://www.johnbrosens.com/Panorama_Literama.html

De uitzendingen van Exxact Barendrecht  hoor je overal in de regio. In Zuid-Holland Zuid via 106.4FM in de ether – of via de UPC kabel op105.9FM. Via het internet kun je alle uitzendingen beluisteren via http://www.exxactfm.nl