Joke Elderson bij Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur:
Een kennismakingsgesprek met Joke Elderson. Joke is inderdaad de zus van. Zij heeft voor Henk veel mooie teksten geschreven. Ook heeft Joke de tekst geschreven van het Barendrechts Bevrijdingslied. Van haar hand is onder andere ook “Rauw- Rauwe gedachten, ruwe gedichten”, een bundeltje vol poëzie. Omdat weinig mensen in Barendrecht weten wie Joke is en/of doet, heeft Jos haar uitgenodigd om daar verandering in te brengen..

Tussen 21.00 en 22.00 uur:
Is Sjoerd van Vilsteren te gast. De Barendrechter had kortgeleden shocking news. Hij stopt als 3×3 basketballer. Na zeven jaar alles voor zijn passie opzij te hebben gezet, vindt de 36 jarige international het mooi geweest. Twee zilveren WK-medailles, eenmaal brons bij het EK en vierde op de prestigieuze World Tour, maar vooral de vele opgedane vriendschappen,  waren alle opofferingen meer dan waard. Dat betekent dat Sjoerd niet naar de Olympische Spelen in Tokio 2021 gaat. Jos blikt met hem terug op zijn imposante carrière.

De techniek van het programma is in handen van Hans van Hengel

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.