Jos Vis ontvangt Arie Langstraat en John Brosens

Barendrechts dagblad

Exxact-presentator Jos Vis ontvangt maandag 20 juni tussen 21.00 en 22.00 uur Arie Langstraat, voorzitter van TV Heer Jan en de schrijver John Brosens. Arie is sinds 2011 voorzitter van de Heerjansdamse tennisvereniging. De in Barendrecht woonachtige preses was gedurende de periode dat hij in het Zeeuwse Koudekerke woonde, zes jaar voorzitter van het tennisdistrict Zeeland. Sedert een half jaar vervult hij die functie voor het district Rotterdam. Middels een zgn “paspoort” stelt presentator Jos Vis hem aan de luisteraars voor.

John Brosens (foto) heeft onlangs weer een boek uitgebracht nl ”De vrouw die niet wilde zwijgen”. In dit uur komt John niet alleen vertellen waar het boek over gaat, maar ook hoe hij op het idee is gekomen om juist dit boek te schrijven. Verder draait Jos de favoriete muziek van Arie en John en neemt hij met hen het nieuws van de dag door.
Jos krijgt ook nog Maria Prooi aan de telefoon, die de laatste info heeft over het Zomerfeest van aanstaande zaterdag.

Ook de “live” uitzendingen van ZOMER (Sport) Café zijn iedere maandag vanaf 21.00 tot 23.00 uur te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)en de gratis te downloaden app van het Barendrechts Dagblad voor Android en iPhone