Jos Wesdijk & Irene Pronk in Podium Vis

Presentator Jos Vis
Presentator Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Jos Wesdijk
In dit uur praat Jos met Jos Wesdijk. Van 1980 tot 2014 was hij onder meer hoofdredacteur van De Schakel. Veel langer al – sinds 1971 – fotografeert hij voor deze krant en andere media. Het fotograferen van Barendrechtse gebeurtenissen, maar ook van bijvoorbeeld zijn kinderen gedurende al die jaren, heeft vele verhalen en een enorm archief opgeleverd. Wat te doen met al dat materiaal? Deze avond het antwoord.

Luister hier het eerste uur terug.

tussen 21.00 en 22.00 uur:  Irene Pronk
Dit uur start met een telefoongesprek met Mark Snoek van The Readshop. Hij heeft info over  de presentatie in zijn winkel van het Boek Het Laatste Seizoen. Een boek van Arthur van den Boogaard over het laatste voetbaljaar van Johan Cruijff, die in 1984 kampioen werd met Feyenoord en daarna stopte met voetballen.

Verder laat Jos u kennismaken met Irene Pronk. Zij is sinds 2015 directeur-bestuurder en programmeur van Theater (en Filmhuis) Het Kruispunt. Irene is belast met de omvorming van theater tot dé culturele hotspot van Barendrecht en omgeving,  waar vijf organisaties onder een dak samen wonen en werken. Als cultureel ondernemer heeft ze haar sporen verdiend in de culturele sector en heeft daar veel kennis en ervaring opgedaan in produceren, managen en vooral in zoeken en bestendigen van nieuwe samenwerkingen. Maar wie is Irene Pronk? Ook hierop vanavond het antwoord.

Luister hier het tweede uur terug.

WINACTIE
Het Kruispunt stelt twee kaarten beschikbaar voor de voorstelling van Renée van Wegberg e.a. met de voorstelling LIST, SHAFFY & PIAF op vridag 20 december om 20.15u.

Wat moet je daarvoor doen? Geef zo creatief mogelijk aan waarom je deze kaarten wilt winnen.

Maak dit kenbaar per mail aan : directie@theaterhetkruispunt.nl of via de sociale kanalen van Exxact Barendrecht.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.