JUBILARISSEN BIJ HARMONIEVERENIGING BARENDRECHT 

JUBILARISSEN BIJ HARMONIEVERENIGING BARENDRECHT
JUBILARISSEN BIJ HARMONIEVERENIGING BARENDRECHT

Zaterdagavond 7 januari heeft Harmonievereniging Barendrecht in een goed gevuld Trefpunt  haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert gegeven met deze keer Hét HarmonieOrkest van de vereniging. Zij brachten een leuk en gevarieerd nieuwjaarsprogramma ten gehore.

 Als ere gasten waren aanwezig de Beschermheer van de Vereniging Jan van Belzen met zijn vrouw, de huidige burgemeester Govert Veldhuizen en Margo Stolk, Wethouder van Cultuur .

Voorzitter Henkjan Stolk hield zijn eerste nieuwjaarstoespraak  waarin hij terugblikte op 2022 waarin  de vereniging weer veel bijzondere optredens en activiteiten heeft gehad waaronder het grote verenigingsconcert op 18 juni  in sporthal de Driesprong ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan in 2021 dat door de corona een jaar was uitgesteld.

De jubilarissen op 7 januari waren van Hét HarmonieOrkest: Christine Bijl altsax, Marcel Naaktgeboren slagwerk en Annemieke de Kok dwarsfluit allen 25 jaar .

Van het DagOrkest: Ernst Vonk trompet, Ruth Timmer altsaxofoon, Anita Blom  allen 12,5 jaar

Na het officiële gedeelte was er een gezellig samenzijn waar leden, oud-leden, familie en belangstellenden  elkaar konden ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Harmonievereniging Barendrecht kan weer terug zien op een geslaagde avond en heeft ook weer volop plannen voor de toekomst.  Nieuwe ervaren- maar ook aankomende-  en beginnende muzikanten zijn van harte welkom bij één van de orkesten of groepen die de vereniging rijk is. Voor zang kan men aansluiten bij het MeezingKoor van de vereniging.