Kerstmis bij Gevoel voor Muziek

Presentator René Toonen
Presentator René Toonen

Iedere zondagmorgen kunt u vanaf 10:00 uur genieten van muziek die, zoals de samenstellers zeggen, met gevoel is gemaakt. Easy Listening, jazz, crooners, luisterliedjes kortom een heel scala aan mooie klanken. Uitgangspunt voor samensteller René Toonen en vaste technicus en meedenker Ad Verbeek is, dat de muziek met gevoel gemaakt is.

In de decembermaand trakteren zij u vanzelfsprekend op bijzondere kerstmuziek. Vanaf de eerste uitzending op de zondag na Sinterklaas tot de “echte” kerstuitzending. Deze laatste is te beluisteren op zondag 22 december vanaf 10:00 uur. Geniet van kerstmuziek uitgevoerd door o.a. Connie Francis, Peter Alexander, Sammy Davis Jr., Doris Day, Bob Dylan, Diana Krall, Michael Bublé, Tony Bennett en nog heel veel meer. Muziek die de z.g. “kerststations” zijn vergeten hoor je bij Exxact Barendrecht.

Direct na de uitzending is via de website de lijst te zien en wordt er een link geplaatst om de muziek nog eens rustig na te kunnen luisteren. Twee uur lang kerstmuziek, bekend of onbekend bij Exxact Barendrecht.

 


Gevoel voor Muziek is iedere zondagochtend 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.