KIDS RUN EN JEUGDLOPEN TIJDENS DE HALVE MARATHON BARENDRECHT

KIDS RUN EN JEUGDLOPEN TIJDENS DE HALVE MARATHON BARENDRECHT
KIDS RUN EN JEUGDLOPEN TIJDENS DE HALVE MARATHON BARENDRECHT

Ook de jeugd uit Barendrecht en omstreken kan in het weekend van 15 en 16 oktober sportief aan de slag tijdens de Hotel Ridderkerk Halve Marathon Barendrecht! Voor kinderen van 4 t/m 13 jaar heeft de organisatie 3 aparte onderdelen op het programma staan. Alle routes liggen in de Zuidpolder en recreatieboerderij de Kleine Duiker vormt hierbij het centrale en feestelijke middelpunt.

Op zaterdagmiddag 15 oktober kunnen de kinderen van start op de volgende onderdelen:

14:45 Kids Run (665 meter, 4 t/m 6 jaar)
15:00 Engelse Mijl (1.607 meter, 7 t/m 10 jaar)
15:20 2 Engelse Mijl (3.214 meter, 11 t/m 13 jaar)

Kids Run
Na een gezellige, muzikale warming-up met dank aan Wellnesselande mogen de allerjongsten met één begeleider een klein rondje rennen, wandelen of als het echt niet anders kan gedragen worden ;-). De kinderen ontvangen een startnummer en na de finish een prachtige medaille. Voor de begeleider ligt er een startnummer met het woord ‘COACH’ klaar. Het is geen wedstrijd dus er is geen officiële tijdswaarneming of prijsuitreiking.

Engelse Mijl
De eerste prestatieloop van de dag is die voor de jeugd van 7 t/m 10 jaar. Zij mogen 1.609 meter door de Zuidpolder rennen. Er is een officiële tijdsregistratie en de 1e drie jongens en meisjes in de leeftijdsklassen 7 & 8 jaar en 9 & 10 jaar die over de finish komen ontvangen een mooie beker. Alle deelnemers ontvangen een mooie medaille.

2 Engelse Mijl
Voor de jeugd van 11 t/m 13 jaar is er een prestatieloop van 3.218 meter. Ook hier is uiteraard een officiële tijdsregistratie en de 1e drie jongens en meisjes die over de finish komen ontvangen een mooie beker. Voor alle deelnemers uiteraard ook hier een mooie medaille.

Het aantal beschikbare startbewijzen voor bovenstaande onderdelen is beperk tot 175, dus wees er snel bij! Kijk voor meer informatie op www.halvemarathonbarendrecht.nl 

Exxact Barendrecht is mediapartner van het evenement en zal zowel op zaterdag als op zondag live verslag doen vanaf de start-finishlocatie. Op zondag 16 oktober verzorgen wij tussen 11:00 en 13:45 tevens een gezellige doorkomst voor de ingang van Het Kruispunt, samen met Spruit Eten & Drinken.