Kinderkasteel: Kerstbomen dromen

Kinderkasteel Kerstbomen dromen

De commissie Kinderkasteel heeft voor deze Kerstperiode weer een leuke voorstelling geprogrammeerd, speciaal voor de jongste jeugd vanaf 2+ jaar met als titel “Kersbomen dromen”, gespeeld door Theater Fantast.

Guus is gek op de kersttijd. Hij vindt het zo ontzettend gezellig. Het leukste vindt hij het versieren van de kerstboom. Dit jaar heeft hij weer een hele mooie. Maar dat het een hele bijzondere kerstboom is, dat weet Guus nog niet.

Toon, onze kerstboom, is het stilstaan in de woonkamer tijdens de kerst goed zat. Hij wil op avontuur. Met zijn dikke slee is hij razendsnel op elke mooie plek die hij wil zien. Maar Guus, tja, die zit nu zonder kerstboom. Dat is een flinke tegenvaller. Hij moet op zoek naar Toon, maar zo gemakkelijk is dat niet. Maar wacht eens.. Een zaal vol kinderen. Gelukkig, want die zijn ontzettend goed in helpen.

Een sfeervolle, grappige poppentheater voorstelling voor de tijd rond kerstmis. Vol met leuke, bekende Nederlandse kerstliedjes. 45 minuten kerstsfeer, inclusief onze unieke sneeuwgarantie. Waar vind je dat nog!

De voorstelling op 10 december speelt in de Empirezaal en begint om 15:00 uur. Toegangskaarten kosten € 7,50 p.p. en zijn te bestellen via de website https://www.bit.ly/KK231210

Voor meer info over de programmering op Het Kasteel van Rhoon zie onze website: https://www.bit.ly/cultuur-programma en https://www.bit.ly/SKvRhoon

Kinderkasteel Kerstbomen dromen