Kom je ook muziek maken bij Harmonievereniging Barendrecht

start activiteiten Harmonievereniging Barendrecht in nieuwe seizoen
start activiteiten Harmonievereniging Barendrecht in nieuwe seizoen

De leden van Harmonievereniging Barendrecht verwelkomen je graag in het nieuwe seizoen.

Wil je ook deel uitmaken van de gezelligste muziekvereniging  in  Barendrecht, kom dan eens langs bij een van de repetities. Er zijn  iedere dag wel meerdere activiteiten. Er zijn orkesten op diverse niveaus. Ook als beginnende volwassene kunt u gelijk meespelen in een orkest.

Naast het spelen in orkest of groep  is er ook mogelijkheid tot het volgen van individuele of groepslessen op een verscheidenheid van instrumenten o.a. dwarsfluit, klarinet, hobo, saxofoon, trompet, trombone, hoorn, euphonium, bastuba  en slagwerk.

Ook bestaat de mogelijkheid om op donderdagavond mee te komen zingen in het MeezingKoor.

Voor kinderen zijn diverse workshops waar nog enkele plaatsen vrij zijn o.a. de kleutergroep voor 4 en 5 jaar op dinsdag om 15.15 uur, donderdag 16.00 uur en  Blokfluit/AMV vanaf 6 jaar op verschillende tijdstippen in de week.

Ook voor kinderen zijn er op diverse niveaus een aantal orkesten waar je samen kan spelen als je al een instrument bespeelt maar ook een mogelijkheid voor het volgen van  individuele- of groepslessen op eerder genoemde instrumenten.

Voor alle groepen en orkesten is het nog mogelijk om aan te sluiten, alsmede voor de lessen. Alle lessen, orkesten en groepen repeteren in het Trefpunt , dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht ( ingang via Thorbeckestraat of Lohmanstraat)

Informatie over de vereniging en aanmelding voor nieuwe seizoen bij  Maria Prooi 06-42412638. Of kijk  voor informatie over de vereniging op www.harmoniebarendrecht.nl