Koud en onbewolkt tijdens het vuurwerk afsteken

Barendrechts dagblad

Bij het vuurwerk afsteken is het onbewolkt en koud in Barendrecht. De temperatuur zakt langzaam naar waarden iets onder het vriespunt aan het begin van de nacht. Daarbij kan (dichte) mist gevormd worden. In de tweede helft van de nacht loopt de temperatuur weer op naar enkele graden boven het vriespunt. De wind is zwak, windkracht 1 tot 2 en waait uit het zuid-zuidwesten.

Morgen is het wisselend bewolkt en schijnt de zon van tijd tot tijd. Tijdens het passeren van wolkenvelden zouden er enkele spatten regen kunnen vallen, maar de kans hierop is klein. De maximumtemperatuur wordt in de middag bereikt en is circa 6 graden Celsius. Daarbij waait een overwegend matige zuidwestenwind met een gemiddelde windkracht van 3 Beaufort.

Maandag zijn er naast wolkenvelden ook perioden met zon in het Rijnmond-gebied, daarbij loopt de temperatuur op naar circa 6 graden Celsius. Er waait een matige noordwestenwind (3 Beaufort) en vooral in de nacht en in de tweede helft van de middag kan er een lichte regenbui tot ontwikkeling komen.