Krijn van Baarle volgt Marco Booij bij ZPB-dames op

Krijn van Baarle wordt met ingang van seizoen 2017-2018 de hoofdtrainer van de damesselectie van ZPB. De door de wol geverfde van Baarle volgt Marco Booij op die de dames de afgelopen drie jaar onder zijn hoede had. Van Baarle is al jarenlang als supporter aan ZPB verbonden (zoons Kevin en Mitchell spelen bij ZPB in de herenselectie) en als verregaand gediplomeerd trainer is hij bijzonder gekwalificeerd voor de nieuwe uitdaging bij ZPB.
Zeker gezien het feit dat hij veel van de dames van de ZPB-selectie kent uit de succesvolle periode dat hij actief was bij WOC Hollandse Delta. Een van de speerpunten van van Baarle is altijd talentontwikkeling geweest. Met het oog op de huidige jonge en talentvolle damesselectie stond hij dan ook met stip bovenaan het wensenlijstje van ZPB.
Van Baarle zal worden geassisteerd door clubman Erwin Fokke. Fokke vervulde de afgelopen seizoenen de functie van assistent trainer bij ZPB Dames 2 en hoofdtrainer bij BM1. Met zijn ervaring en kennis van de selectie vormt hij de ideale assistent. Met de aanstelling van het trainersduo wil ZPB de inpassing van de jeugd verder gestalte geven om zodoende weer een stabiele waarde te worden in het linkerrijtje van de Dames Eredivisie. Z