KunstCreatief te gast bij William Vat

Barendrechts dagblad

BARENDRECHT - William Vat (foto) gaat donderdag 6 oktober van 20 tot 21 uur “Live” in de nieuwe studio bij Exxact Barendrecht in gesprek met de stichting KunstCreatief Barendrecht. En dat nog wel op de open avond voor de Barendrechtse bevolking in “Het Kruispunt” wat het nieuwe cultureel ontmoetings centrum van Barendrecht gaat worden.

Oftewel “Het culturele hart van Barendrecht” De gesprekken gaan o.a over de toekomst van de stichting. De gasten in deze “Live” uitzending zijn de bestuurders van KunstCreatief Barendrecht; oud-wethouder Simon Zuurbier – Michel van den Meerendonk – Peter Jongeotter en Inge Flohr.
Naast dit interessante onderwerp zal William de muziek die hij heeft meegenomen van zijn vele reizen weer een eigen kleur geven. Deze uitzending staat in het teken van de oude sixties Soul – Americana music.ExxactLive! “William in gesprek met…” is donderdag 6 oktober van 20 tot 21 uur te beluisteren op ExxactBarendrecht ;106.4 in de ether en 105.9 op de kabel. Natuurlijk ook via www.exxact.nl