KV Vitesse en de KJS in Podium Vis

Presentator Jos Vis
Presentator Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Eline Luijendijk en Lisanne Bodé van KV Vitesse
In dit uur maakt u kennis met Eline Luijendijk en Lisanne Bodé. Ze zijn beiden vanaf hun jeugd actief bij KV Vitesse. Hebben al veel wedstrijden gespeeld in het 1e team. Alle reden voor Jos om beide dames naar de studio te halen. Hij praat met hen niet alleen over hun korfbal carrière. Nee, ook hun dagelijkse bezigheden komen aan bod. Verder brengen ze allebei hun favoriete muzikale top 3 mee en 1 muzikale guilty pleasure. Na vanavond weten we dus (bijna) alles van de korfbalsterren.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: actie “blauwe hart” van de KJS uit Heerjansdam.
In dit 2e uur ontvangt Jos een aantal leerkrachten van de Kon. Julianaschool (KJS) uit Heerjansdam.  Veel scholen in Nederland leggen voor twee dagen hun werk neer. Ze gaan staken voor meer loon en minder werkdruk.  De leerkrachten van de KJS ondersteunen  de landelijke onderwijsstaking, maar zij doen dat op een alternatieve manier. Zij werken op de stakingsdagen een speciaal programma af met de leerlingen. Zo willen zij op een ludieke manier een sterk signaal afgeven dat het anders moet met het onderwijs in Nederland. Daarom hebben zij een FILM-pje gemaakt over de superkrachten van onderwijzers. Het filmpje wordt gemaakt door Joy en Xander Visser van Enjoy Productions. Joy en Xander zijn twee oud leerlingen van de KJS. In de studio zijn een aantal leerkrachten en de directeur van de KJS aanwezig, alsook de makers van het filmpje. Zij komen allemaal vertellen hoe de dagen zijn ingevuld en hoe ze dat hebben bedacht.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Luuk van Kwawegen.

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.