Ladies Night in Podium Vis

Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Met dinsdag 4 december 2018: LADIES NIGHT

Tussen 20.00 en 21.00 uur: De échte vrouwenmiddag
Deze middag wordt op zondag 9 december( tussen 13.30 en 19.30 uur) in samenwerking met Theater het Kruispunt georganiseerd. Rondom de romantische komedie Zwaar Verliefd! (met o.a. Jim Bakkum) wordt er die middag voor de dames van alles georganiseerd (o.a. een Ladies Bingo en shoppen bij diverse kraampjes). Babs Mouton en Anette Barel zijn in de studio om alles te vertellen over dit evenement.

Verder blikt Jos alvast vooruit naar de Top-2000-Avond, die wordt gehouden op dinsdag 11 december bij Cultuur Lokaal (in de Baerne vanaf 19.30). Dit wordt een geweldige popavond met een mix van onverwoestbare tophits uit de even onverwoestbare lijst der lijsten. Dit alles uitgevoerd door bands, aangevuld met klassieke instrumenten van Cultuur Lokaal. De avond wordt afgesloten met een optreden door de docenten met de nummer 1 hit Bohemian Rhapsody van Queen. De docenten zullen worden ondersteund door een projectkoor samengesteld door zangdocente Birgit de Priester. De eveneens in de studio aanwezige Brigit komt met de laatste info over de slotact en over de avond zelf.

Tussendoor komt Erik Deutz alles vertellen over de actie: Barendrechters in Actie!

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Sébastienne Hol
In dit uur ontvangt Jos de Barendrechtse zangeres: Sébastienne Hol. Sebastienne was ooit lid van de zanggroep Kids-Bizz en nam in 2013 deel aan The Voice of Holland. Tijdens de eindshow van het komende winterfeest (15 december) is zij een van de artiesten. Begin 2019 brengt Sébastienne haar EP met zelfgeschreven muziek uit. Vanavond een voorproefje. Ook geeft ze een mini-concert.

 


Podium Vis

De live-uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur te horen op Exxact Barendrecht. De techniek van het programma is in handen van Sebastiaan van Mill.