Landelijke zoektocht naar het glazen muiltje van Assepoester ook in Barendrecht

Assepoester de Musical
Assepoester de Musical

Op zondag 12 februari 2023 is de nieuwe familievoorstelling Assepoester De Musical te zien in Theater het Kruispunt. Om alle bezoekers een magische voorstelling te kunnen geven is het welbekende glazen muiltje nodig, alleen is deze zoekgeraakt. Daarom start in de week van 26 september t/m 2 oktober 2022  een landelijke zoektocht naar het glazen muiltje. 

Vind het glazen muiltje en win! 

De zoekactie in Barendrecht zal plaatsvinden vanaf 26 september. Vanaf dat moment kan iedereen een zoektocht starten. Wellicht is het glazen muiltje ergens in de buurt van Theater het Kruispunt te vinden, maar dit kan ook op een andere plek in de omgeving zijn. Wie als eerste het glazen muiltje vindt en deze naar de kassa van het theater brengt, wint het Glazen muiltjes VIP pakket met leuke extra’s en een backstage tour met meet & greet. Een magische beleving! De gehele week zijn er hints op de Facebookpagina en Instagrampagina van het theater te vinden.

De winactie is opgezet in samenwerking met Van Hoorne Entertainment, producent van de sprookjesvoorstelling Assepoester De Musical. Elk theater waar de voorstelling dit theaterseizoen zal spelen, doet mee aan deze winactie. Zo zal het in de actieweek door het hele land mogelijk zijn om mee te doen en kans te maken op een kijkje achter de schermen bij deze theaterproducent. 

Met een geheel eigen vertolking van de sprookjes weet Van Hoorne Entertainment al jarenlang families te betoveren met hun sprookjesvoorstellingen. Daarmee zijn hun sprookjes elk theaterseizoen weer echte publiekstrekkers. Assepoester De Musical is tot en met 11 juni 2023 te zien in het theater. Op zondag 12 februari 2023 zie je Assepoester De Musical in Theater het Kruispunt. Kaarten zijn te koop via www.theaterhetkruispunt.nl.