Leer een kledinglijn opzetten met Fruit of the Hoodie bij Het Kruispunt

Fruit of the Hood
Fruit of the Hood

Lijkt het je tof om samen met anderen jongeren een hoodie, cap of shirt te ontwerpen? Vind je leuk om een compleet nieuw merk bekend te maken in Barendrecht? Zie je het voor je dat jongeren uit jouw klas, sportclub of studie met een hoodie lopen die jij mede hebt ontworpen?

6 april gaat Fruit of the Hoodie van start in Het Kruispunt. Tijdens 6 bijeenkomst ga je werken aan een ontwerp, kies je producten en ga je aan de slag met experts om een kledinglijn op te zetten! Jongeren van 15 tot 25 jaar zijn welkom. Meld je aan voor deze unieke kans om een nieuw merk op de markt te zetten. Je leert hoe je een brand promoot en wie je daar allemaal voor nodig hebt. Maar denk ook aan het bedenken van een campagnebeeld! Are you in? Meld je aan via: www.jongerenwerkbarendrecht.nl. Start: 6 april, 19.30-21.30. Locatie: Het Kruispunt.

Het project Fruit of the Hood is een samenwerking tussen Stichting Kruispunt Live en het Jeugd- en Jongerenwerk van KijkopWelzijn en is (mede) mogelijk gemaakt door Fonds Cultuurparticipatie.