Leerlingen Uitvoeringen bij Harmonievereniging Barendrecht

Harmonievereniging Barendrecht
Harmonievereniging Barendrecht

Komende week zijn er weer een aantal leerlingenuitvoering op diverse instrumenten van de harmoniebezetting waarbij familie, vrienden en belangstellenden van harte welkom zijn. Wil je in het nieuwe seizoen ook een instrument gaan bespelen ( of dit na lange tijd weer oppakken) dan is dit de kans om kennis te maken en ook is er een mogelijkheid om na afloop zelf het instrument vrijblijvend uit te proberen.

Op dinsdagmiddag 28 juni van 16.30 tot 17.30 uur maak je kennis met gestemd en ongestemd slagwerk, dwarsfluit en blokfluit. Donderdagavond 30 juni van 19.00 tot 20.00 uur met klarinet en saxofoon. Vrijdagmiddag 1 juli van 17.00 tot 18.00 uur met slagwerk (gestemd en ongestemd) en blokfluit. De toegang is gratis.

Heb je interesse voor een proefles op trompet, hoorn, trombone, euphonium en bastuba kan dat op afspraak op dinsdagmiddag/avond, donderdagmiddag/avond en vrijdagmiddag tot 18.30 uur.

Wil je in september ook een instrument gaan bespelen of overstappen naar een ander instrument neem dan contact op met leerlingencoach Maria Prooi via info@harmoniebarendrecht.nl of bel Maria Prooi 06-42412638 en geef s.v.p. je voorkeur, ervaring en leeftijd door.

Speel je al een instrument en wil je meespelen in één van de groepen/orkesten van de vereniging, neem dan ook contact op met Maria Prooi. De Leerlingen Uitvoeringen en repetities zijn in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Meer informatie over de Harmonievereniging: www.harmoniebarendrecht.nl.