Line up; Sound Department 15 augustus

Sound Department

Zaterdag avond 15 augustus is er weer een nieuwe Sound Department te horen op Exxact tussen 20.00 u en 22.00u. In deze nieuwe uitzending draaien Jack Black en Miss Hayes.

Jack Black, geboren te Den bosch 1980. Sinds 1996 staat hij achter de decks. Zijn loopbaan begon met de wat hardere stylen. Inmiddels heeft hij zijn style ontwikkeld tot een lekkere zomerse Jack black house, tech-house en techno. Kortom een echte dance liefhebber van het eerste uur! Jack Black is regelmatig te zien op stages als o.a. Crazyland, Bitch, Ffwrd danceparade, ILK, SU maar ook op het eiland Ibiza is hij een veel geziene jongen.

Jack Black

Miss Hayes is geboren in het kleine stadje Oss in Noord-Brabant. Op jonge leeftijd was ze altijd omringd door muziek, aangezien haar ouders dagelijks actief waren met muziek als Soul, Disco, 60 s, 70 s & 0 s. Haar passie voor muziek en dans bleef groeien en haar enthousiasme was zo duidelijk dat haar moeder besloot haar naar een dansschool te laten gaan. Toen ze opgroeide, groeide de interesse in muziek en tijdens het uitgaan kwam ze in contact met een aantal DJ s die haar stimuleerden om “het eens te proberen” achter de draaitafels. Haar nieuwsgierigheid trok haar inderdaad om het uit te proberen bij een andere DJ die alle apparatuur in huis had. Zo vond Miss Hayes haar plek achter de Spinning Wheels, twee dagen later kocht ze alle DJ-apparatuur en was ze niet meer te stoppen om haar talent in de muziekwereld na te jagen. Momenteel is ze een volgeboekte bekende vrouwelijke DJ en met haar charme, schoonheid en energieke karakter drijft ze het publiek aan, smekend om meer, waar en wanneer ze ook achter de Spinning Wheels staat. Haar muziek bestaat uit nummers als House, Eclectic, Latin House enzovoort. Optreden in clubs als: Happy Dayzz-Culemborg, Zenith-Venray, Outland-Rotterdam en concepten als, Bi-rotic,  we zijn beroemd! en Radio Hi-tec, enz .. onderscheiden haar van de rest en erkennen ook haar status als Top Female DJ.

Miss Hayes