Line up; Sound Department 19 September

Zaterdag avond 19 september is er een nieuwe Sound Department te horen op Exxact tussen 20.00 u en 22.00u. In deze nieuwe uitzending draait DJ Paul Brugel.

DJ Paul Brugel
DJ Paul Brugel

Met zijn 25 jaar ervaring als allround DJ in Nederland en België, maakt Paul met zijn unieke DJ sets van elk event een feestje!
Door een snelle afwisseling te maken van alle gernes muziek in een hoog tempo en met zelfgemaakte intro’s, mashups en edits van tracks maakt hij zijn DJ sets uniek,
en is Paul daardoor een graag geboekte DJ voor evenementen, festivals en clubs (De Kelder, Zenith, Dixies, Highstreet, C-Dance, Lost memories…)

Naast allround DJ is Paul ook bekend van zijn mixwerk. Zo maakt Paul mixen op maat in opdracht van platenmaatschappijen, labels, artiesten en radiozenders.
Momenteel zijn er meer dan 43 mixcompilaties gereleased in binnen en buitenland op CD als digitaal,en kan je de meeste mixen downloaden en vinden in de bekendere download en streamingportals als Spotify, Itunes en Beatport.
Naast releases komen er ook mixen voorbij op nationale en regionale radiozenders als Radio 10, Radio 8 FM, en TOPradio.Ook gebruiken gerenomeerde artiesten als 2 Unlimited zijn mixen, remixen en mashups voor hun live optredens.

Naast zijn mixwerk is Paul ook actief als (Ghost) producer en zijn vele tracks uitgebracht op grote labels als Cloud 9, Berk Music, Mid-Town Records, Mental Madness Records en op zijn eigen label: BRGL Records.
In 2019 is hij ook genomineerd voor de dutch Party Awards, waar hij op de 17e plaats zal staan ​​als meest populaire party DJ van Nederland.

Door zijn 25 jaar ervaring als bekende allround DJ en zijn opvallende mixproducties wordt Paul momenteel veel gevraagd op 90’s en zero’s festivals in Nederlands en België