Live uitzending nieuwjaarsreceptie Gemeente Barendrecht

Interview René Toonen en burgemeester Jan van Belzen
Interview René Toonen en burgemeester Jan van Belzen

Op donderdag 2 januari wordt de traditionele nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Barendrecht gehouden in het gemeentehuis aan het Binnenhof.

Dan wordt, tussen 19.15 en 22.00 uur, gezamenlijk geproost op het nieuwe jaar en zal burgemeester Jan van Belzen zijn traditionele nieuwjaar speech houden. De gemeente staat graag even stil bij alles wat 2019 Barendrecht gebracht heeft. En kijkt samen met de inwoners, ondernemers of vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties vooruit naar het nieuwe jaar. Behalve het voltallig college zijn ook vertegenwoordigers van diverse organisaties aanwezig en zijn vanzelfsprekend ook de Barendrechtse burgers van harte welkom.

Exxact Barendrecht zal, voor degene die er niet bij kunnen zijn, tussen 19.15 en 22.00 uur een live uitzending verzorgen. Sebastiaan van Mill en René Toonen zijn in het Gemeentehuis en zorgen ervoor dat u niets hoeft te missen!

Exxact Barendrecht is te ontvangen op 106.4 FM in de ether, 105.9 FM op de kabel, digitale radio via Ziggo kanaal 915, via de apps van Tunein en RadioNED en via internet op www.exxact.nl.