Live verslag en burgemeester in Gemeenteloket

Anaïs Swirc en burgemeester van Belzen
Anaïs Swirc en burgemeester van Belzen

Donderdag 18 oktober wordt in het radioprogramma Gemeenteloket op Exxact vanuit het gemeentehuis live verslag gedaan van de openbare themabijeenkomst over het collegeprogramma voor de gemeenteraad. Daarnaast is er een interview met burgemeester Jan van Belzen over de bevestiging van de kinderburgemeester Anaïs Swirc.

Burgers en ondernemers die nog niet eerder in de gelegenheid zijn geweest om de eerder gehouden vier themabijeenkomsten over het collegeprogramma bij te wonen en nog willen aansluiten om mee te praten zijn deze avond van harte welkom. De themabijeenkomst van 18 oktober is de laatste in de reeks.

Kinderburgemeester Anaïs Swirc is verkozen en op 16 oktober bevestigd tot kinderburgemeester van Barendrecht. Na de presentatie van haar plan, is zij in juni als winnaar uit de bus gekomen.

 


Gemeenteloket

Gemeenteloket is het politieke actualiteitenprogramma van Exxact Barendrecht. Het programma is elke donderdagavond vanaf 19.00 uur live te beluisteren op 106.4 FM. Meer informatie en eerdere uitzendingen op exxact.nl/gemeenteloket.