Livestream KV Vitesse over Alpe d’Huzes update!

Vandaag donderdag 6 juni wordt de 17e editie van de Alpe d’Huzes gehouden. Via deze stream kan je de finishlijn in de gaten houden.

Vanaf 20.30 uur komen de deelnemers van KV Vitesse binnen op een aparte livestream met commentaar! Je kan de Barendrechters volgen via deze link: https://youtube.com/live/wBoQthY-MBg

Wil je hen graag sponsoren? Dat kan via deze link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fun…

 

Vandaag is de live-uitzending op de Alpe d’Huez niet doorgegaan in verband met de weersomstandigheden. 10 minuten voor de start, sloeg het weer om. Door de uitdagingen die het weer met zich meebracht (bijvoorbeeld afgekoelde deelnemers en het drooghouden van apparatuur) lukte het niet meer om de livestream uit te zenden.
In de live-uitzending hebben we ook benoemd dat we om 20.30 nog een vervangend programma zouden brengen. Helaas blijkt dit (plannings)technisch toch niet haalbaar.
We hebben nog een hoop mooie fragmenten die we hier op Alpe d’Huez hebben geschoten en deze willen we jullie uiteraard niet ontnemen. We gaan op zoek naar een mooie manier om jullie nog een mooie impressie te geven van deze fantastische dag en ervaring!
rond 19.20 live op Exxact Barendrecht contact met Leo van der Pol.
Bron Barendrechts Dagblad

Gemeente Barendrecht
Livestream KV Vitesse over Alpe d’Huzes uitgesteld tot 20.30 uur