LPMW Runners, het Sportcafé en nog veel meer in Podium Vis

Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: LPMW Runners team 305
In dit 1e uur ontvangt Jos het oprichtingsbestuur en de dames van de catering van de LPMW runners team 305 van de Roparun.

Vanaf 2013 heeft dit team meegedaan aan de Roparun. Ze hebben met elkaar voor het goede doel ruim 100.000,00 euro bijeengelopen. Na 6 keer te hebben deelgenomen hebben ze besloten om dit jaar niet meer mee te doen.

Alle reden voor Jos om ze nog een keer naar de studio te halen. Destijds bij de oprichting van het team waren ze ook bij hem te gast. Met Jeroen Engelen, Arjen Engelen, Olav Swaaf en Maarten Kloppenburg blikt hij terug op 6 mooie jaren. Ook de catering “rennies” Zorica Engelen, Saskia Kloppenburg en Tamara Swaaf zijn aanwezig om ook hun belevenissen te delen.

Collage team 305

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Doorgelicht met: 10e aflevering Sportcafé en nominatie boekenwinkel van het Jaar
In dit uur drie onderwerpen. In de eerste plaats heeft Jos een telefoongesprek met Marc Snoek van de Readshop Barendrecht. Zijn winkel is een van de 28 genomineerden voor de titel Elspeet boekverkoper van het Jaar. Verder is er ook aandacht voor de 10e (jubileum) aflevering van het Sportcafé Barendrecht. Woensdag 26 juni wordt dit gehouden in het clubhuis van CAV Energie. Als gasten zijn naast burgemeester Van Belzen en wethouder Bults, ook Adrie Poldervaart en Nienke Timmer aanwezig. Leo van der Wilk, de man van het eerste uur is in de studio aanwezig om het programma nader toe te lichten. Stephanie van der Arend en Henk Elderson, respectievelijk zangeres en gitarist van Fusion Acoustic  Band zorgen voor de muzikale omlijsting. De voltallige formatie treedt trouwens op bij de 10e aflevering van Sportcafé.

Sportcafé Barendrecht

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill.

 


De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)