Maandag 19 oktober in ‘Met Van Mill door de middag veilig buitensporten, het Cinekid Filmfestival en wie wil jij in het zonnetje zetten?

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Maandagmiddag 19 oktober starten wij jouw week met ‘Met Van Mill door de middag’. In deze uitzending zijn te gast Leon van der Wilk over veilig buiten sporten en Anne Vrolijk over Cinekid Filmfestival in Het Kruispunt. 

In deze bijzondere tijd is tennis een ideale sport om veilig in de buitenlucht te beoefenen. Ook na de laatste maatregelen van het kabinet kan iedereen bij tennisvereniging Barendrecht blijven tennissen, zowel jeugd als volwassenen. Ook kan men zowel enkelen als dubbelen. Voorzitter Leon van der Wilk vertelt hier alles over. 

Op dinsdag 20 oktober vindt het Cinekid Filmfestival plaats. Voor elke leeftijd draait er een leuke film, voor slechts een klein prijsje. In de Herfstvakantie organiseert Het Kruispunt in Barendrecht volop kinderactiviteiten rondom het thema film. Voor elke leeftijd wat wils. Anne Vrolijk van Theater Het Kruispunt weet hier alles van en neemt de activiteiten met ons door. 

Uitzending terugluisteren:

Wie wil jij vandaag of deze week in het zonnetje zetten? Wie wil jij verrassen en blijmaken met een leuk verzoeknummer en een leuk bericht? Misschien een collega die (thuis) aan het werk is of iemand die ziek is of het moeilijk heeft? Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill