Maandag 23 mei in Sportcafé: Raymond Frehe en meer

Barendrechts dagblad

BARENDRECHT - Maandag 23 mei ontvangt presentator Jos Vis in het radioprogramma Sportcafé (het enige café waar aandacht wordt geschonken):

Raymond Frehe (vv Smitshoek)  en Jan Oelius (TV Smitshoek).

Zaterdag 30 april werd vv Smitshoek o.l.v. Raymond kampioen in de 1e klasse C zuid1. Daarmee keren de oranjehemden weer terug in de hoofdklasse. Jos zal in de uitzending niet alleen met Raymond terugblikken op het succesvolle seizoen, maar ook de carrière van de succesvolle trainer doornemen.

Jan was vroeger een fanatieke voetballer bij de BVV Barendrecht  en ook was hij daar bestuurder. Tegenwoordig is hij bijna iedere dag te vinden op de tennisbanen van Tennisvereniging Smitshoek.

Reden voor Jos om Jan naar de studio te halen en met hem zijn nieuwe carrière te belichten.

Naast datgene wat de gasten in de regio op het gebied van sport doen en betekenen, zullen ook algemene sportonderwerpen worden besproken en alles wat meer ter tafel komt.

Verder heeft Jos ook nog een telefoongesprek met Remco Godee  over het open toernooi bij TV Heer Jan, dat vanaf 25 juni tot en met 3 juli plaatsvindt.

Ook wordt het interview uitgezonden dat Jos afgelopen zaterdag had met John v.d. Burg (ZPB H&L Productions), direct na het bereiken van de finale om het Nederlands Kampioenschap.

Natuurlijk ook de actualiteit en het bekende weekendoverzicht met nabeschouwingen van de wedstrijden van BVV Barendrecht, vv Smitshoek en vv Heerjansdam. Daarnaast de recente stand van zaken omtrent de competitieverrichtingen van o.a. ZPB H&L Productions, HCB, KV Vitesse, CBV Binnenland, The Flying Shuttle, cvv Spirit en SAVOSA. Verder ook aandacht voor de `5 van Herman` waarin Herman Appers in vijf minuten diverse beschouwingen over sport ter tafel zal brengen.

De “live”uitzendingen van Sportcafé zijn iedere maandag vanaf 21.00 tot 23.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)en de gratis te downloaden app van het Barendrechts Dagblad voor Android en iPhone.