Maandag 31 januari 14-17 uur in ‘Met Van Mill door de middag’ Buurtpreventie Barendrecht en de lijsttrekkers van D66 en Wij Barendrecht

Foto: lijsttrekker Marcel van Prehn (D66) en Winnie Hofland (WijBarendrecht)
Foto: lijsttrekker Marcel van Prehn (D66) en Winnie Hofland (Wij Barendrecht)

Winnie Hofland (Wij Barendrecht) en Marcel van Prehn (D66) zijn maandag 31 januari tussen 14.00 en 17.00 uur de eerste twee lijsttrekkers die worden ondervraagd door Sebastiaan van Mill (Exxact Barendrecht) en Arco van der Lee (De Schakel).

In de aanloop naar de verkiezingen van 16 maart  worden de lijsttrekkers live geïnterviewd in het radioprogramma Met Van Mill door de middag. Op 10 maart staan deze interviews als verhaal in De Schakel. De interviews staan dan ook, met videobeelden, op de websites van de krant en van omroep. 

Maandag is D66-lijsttrekker Marcel van Prehn vanaf 14.00 uur te horen. Het gesprek met Winnie Hofland begint om 16.00 uur. Zij neemt deel met de nieuwe partij Wij Barendrecht. 

In dit programma ook een gesprek met John Kievits, voorzitter van Buurtpreventie Barendrecht. Dat gesprek begint om 15.30 uur.

Je kunt deze aflevering hier beluisteren:

Met Van Mill door de middag Podcast te beluisteren en abonneren via Spotify, Google en Apple Podcast. Je kunt bovenstaande aflevering hier beluisteren:

Kijk en luister mee: via Exxact TV op Ziggo kanaal 36 & digitale radio, live.exxact.nl, 106.4FM, exxact.nl en de gratis Exxact app

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan donderdagmiddag (herhaling op maandagmiddag) naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12 of via de Exxact app. Of mail naar redactie@exxact.nl t.a.v. ‘Met Van Mill door de middag’.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Techniek: Frits Schoenmaker – Redactie & presentatie: Sebastiaan van Mill

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!