Maandag 4 januari start ‘Met Van Mill door de middag’ met goede voornemens

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vandaag gaat Met Van Mill door de middag weer van start! Een nieuw jaar ligt voor ons en deze wil Sebastiaan van Mill samen met jou inluiden. Ook dit jaar brengt Sebastiaan je het laatste nieuws, actualiteiten en politiek vanuit de haarvaten van Barendrecht en de regio. Van politiek, maatschappelijke organisaties tot verhalen van mensen met een hulpvraag of die juist iets voor anderen kunnen en willen betekenen. 

In deze eerste uitzending van het jaar staan de goede voornemens centraal. Heb jij een goed voornemen? Misschien ga je wel meer wandelen net zoals Sebastiaan. Laat het ons weten via whatsapp of bel naar de studio via 0180 62 11 12. Verder hoor je het laatste nieuws en gezellige muziek. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Exxact App (Android of Apple), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill