Maandag in “Met Van Mill door de middag” Collecteweek Prinses Beatrixfonds, Woeste Willem en muziek!

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Maandag 7 september in de nieuwe “Met Van Mill door de middag” zijn te gast Anja van Mill die zich inzet voor de collecteweek Prinses Beatrixfonds en Daphne Plaizier van de PvdA over het uitdelen van prentenboeken aan taalarme kinderen. 

Deze week is het de collecteweek van het Prinses Beatrixfonds. Anja van Mill zet zich hiervoor in, in Barendrecht. Zij is de collecte organisator tijdens deze collecteweek. Wat dit precies inhoudt en wat zij hiervoor doet vertelt Anja in de uitzending. 

Afgelopen juli & juni heeft Daphne Plaizier zich ingezet namens de PvdA om prentenboeken in te zamelen voor taalarme kinderen in Barendrecht in de strijd tegen laaggeletterheid. Een groot deel van deze boeken zijn al uitgedeeld maar nog niet allemaal! Deze week is het de week van lezen en schrijven. In deze week worden er weer boeken uitgedeeld. Ken jij iemand met een taalachterstand? Luister dan vanmiddag! 

Terugluisteren:

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill