Maandag in “Met Van Mill door de middag” gaan we naar de kapper, uit eten en sporten

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Maandagmiddag 18 mei tussen 15.00 en 17.00 uur is het weer tijd voor een nieuwe “Met Van Mill door de middag”! In deze uitzending staan we stil bij de sport in Barendrecht. Dit gaan we doen samen met Remon van Loon van Aad van Loon Sport en voorzitter Martin Seltenrijch van BVV Barendrecht. Ook geeft kapster Sabine de Koning van By Sabine een update. En Marjolein Mens van De Beren Barendrecht heeft een oproep aan alle lokale artiesten. Ben jij of ken jij een lokale artiest? Luister dan vooral mee! 

Remon van Loon is de eigenaar van sportschool Aad van Loon Sport. Volgens de Corona maatregelen mogen deze pas weer open in september. Remon vind dat erg spijtig en heeft hier moeite mee. Waarom? Dat gaat hij vertellen in de uitzending. 

BVV Barendrecht begint weer langzaam aan met trainen. Hoe worden de trainingen ingedeeld? En hoe gaat het er nu aan toe? Martin Seltenrijch, de voorzitter, gaat ons hier alles over vertellen. 

Sabine de Koning was even geleden al in de uitzending. Ze heeft haar eigen kapsalon, deze moest sluiten. Nu alle kappers al een week open zijn gaat Sabine vertellen hoe dit is gegaan. 

Marjolein Mens van De Beren Barendrecht heeft een oproep voor alle lokale artiesten. De Beren heeft een drive thru geopend waardoor mensen toch kunnen genieten van het menu van De Beren. Met een leuk extraatje! Wat de oproep en het extraatje zijn hoor je in de uitzending. Ben jij of ken jij een lokale artiest? Luister dan vooral mee!

Je kunt het programma hier terugluisteren:

Verzoeknummer:

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.