Maandag in “Met Van Mill door de middag” VV Smitshoek, TVB, autorijschool en bibliotheek

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Maandagmiddag 11 mei in “Met Van Mill door de middag” tussen 15.00 en 17.00 uur gaat Sebastiaan van Mill in gesprek met ondernemers en sportclubs die weer open mogen. Zo gaat hij in gesprek met Michel Smit van rijschool Carnisse over het lessen, Marcel van den Eijnden van VV Smitshoek dat weer voorzichtig gaat beginnen met trainen in het jubileumjaar, Leon van der Wilk van de TVB die als eerste sportclub in Barendrecht weer open is en Henk van Veelen namens de Bibliotheek Aanzet in het Kruispunt. 

Leon van der Wilk spreekt namens de Tennisvereniging Barendrecht, zij zijn de eerste sportvereniging die weer open gaat in Barendrecht. “Alle TVB-ers, jong en oud, mogen vanaf 11 mei weer tennissen”. Leon gaat vertellen over hoe dit in zijn werk gaat en hoe de eerste dag op de baan is verlopen. 

Nu de sportclubs weer open mogen is iedereen erg enthousiast dat ze weer het veld op mogen. VV Smitshoek gaat weer voorzichtig aan beginnen met trainen in het jaar dat ze hun 60 jarige jubileum vieren. Hoe ze dit gaan doen vertelt Marcel van den Eijnden.

Ook de rijscholen mogen weer open, ondanks dat is het CBR nog wel gesloten. Er kunnen wel lessen gegeven worden, maar examens afnemen kan niet. Ondanks dat zijn de leerlingen van Michel Smit van Rijschool Carnisse erg enthousiast om weer te mogen rijden. Michel geeft ons een update over hoe hij dit aan gaat pakken en hoe de eerste dag op de weg tot nu toe gegaan is.

Gebouw het Kruispunt opent langzaam aan weer haar deuren. De bibliotheek die gevestigd is hier gaat op maandag 11 mei voor het eerst weer open. De bibliotheek heeft haar inrichting veranderd om dit mogelijk te maken. Dit en nog veel meer gaat Henk van Veelen vertellen in de uitzending.

Terugluisteren kan hier:

Terugluisteren via Spotify: uur 1 en uur 2.

Terugluisteren via Apple Podcast: uur 1 en uur 2.

Verzoeknummer:
Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of WhatsApp naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.