Maandagmiddag in “Met Van Mill door de middag”

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Maandagmiddag 30 maart in ‘Met Van Mill door de middag” komen er weer veel interessante gasten met een mooi verhaal voorbij. U kunt ze allemaal horen van 15.00 tot 17.00 uur. 

De eerste gast is Sabine de Koning van kapsalon By Sabine. Drie jaar geleden heeft ze haar eigen kapperszaak geopend aan de Middenbaan. Sinds vorige week mogen contact beroepen hun werkzaamheden niet meer uitoefenen. Vanmiddag hoort u wat dit voor haar betekent. 

Het Zijspoor is gevestigd bij de ingang waar mensen hun fietsen bewaakt kunnen parkeren bij station Barendrecht. Hier kunnen fietsen gerepareerd worden. Johan Terdu staat hier elke dag weer voor de mensen klaar bij station Barendrecht. Ook in deze tijden werkt hij hard door voor de mensen die nog wel gebruik maken het Zijspoor. Johan gaat ons vertellen hoe het er nu aan toe gaat. 

Bekende Barendrechter en radio collega Jos Vis heeft 47 jaar gewerkt op een notariskantoor in Barendrecht en is vorige week met pensioen gegaan. Het is voor hem tijd om aan zijn volgende levensfase te beginnen. Hoe hij gaat genieten van deze nieuwe fase van zijn leven hoort u vanmiddag. 

CultuurLocaal gaat anders te werkt in deze periode. Henk Elderson de coördinator van CultuurLocaal gaat alles vertellen over deze nieuwe werkwijze en hoe zij nog steeds muziek bieden aan de mensen.

Dit en veel meer hoor je vrijdagmiddag in ‘Met Van Mill door de middag’ tussen 15.00 en 17.00 uur op Exxact Barendrecht! Heb jij een verzoekje of wil je iemand een hart onder de riem steken? Stuur je verzoekje naar redactie@exxact.nl of bel naar de studio: 0180 62 11 12!

De volgende uitzending is op woensdag 1 april van 15.00 tot 17.00 uur.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.